Υπηρεσίες

“Create with the heart ; built with the mind”
Criss Jami

ΜΕΛΕΤΗ-ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες μελέτης, έκδοσης αδειών, για οικοδομικά έργα όλων των ειδών, κατοικίες, κτίρια γραφείων, ξενοδοχειακά καταλύματα, τουριστικές κατοικίες. Έχοντας ως πλεονέκτημα την πολυετή εμπειρία των μελών της, καθώς και την συνεχή επιμόρφωση σε θέματα νομοθεσίας και τεχνολογίας υλικών, πετυχαίνουμε να δημιουργήσουμε κτίρια υψηλής αισθητικής, υποδειγματικής λειτουργικότητας σε κάθε ιδιοκτησία, εξασφαλίζοντας την υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Κανένα Τεχνικό Έργο δεν μπορεί να υλοποιηθεί σύμφωνα με τα σχέδια των Τεχνικών Μελετών χωρίς την παρουσία του Επιβλέποντα Μηχανικού. Ο Επιβλέπων Μηχανικός είναι ο μαέστρος του Εργοταξίου που δίχως αυτόν θα προκύψουν λάθη, αστοχίες, κακοτεχνίες, καθυστερήσεις και κάθε τι που μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση ενός πολύπλευρα προβληματικού και αναξιόπιστου Τεχνικού Έργου. Η εμπειρία μας μπορεί να σας προσφέρει όχι μόνο ένα άψογα κατασκευασμένο  Τεχνικό Έργο σύμφωνα με τις ισχύουσες μελέτες αλλά και να σας δώσει εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις που θα είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις και  ανάγκες. Τέλος, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ένα άριστα ποιοτικά και λειτουργικά κατασκευασμένο Τεχνικό Έργο, που ταυτόχρονα έχει καταφέρει να αποφύγει τις υπερβολές, στο πέρασμα των χρόνων σας εξασφαλίζει άνεση, ασφαλή λειτουργία και περιορισμένα έξοδα συντήρησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Βέλτιστες επιλογές για την κατασκευή του οικοδομικού έργου με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, εντός του προβλεπόμενου προϋπολογισμού & χρονοδιαγράμματος. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ένα άριστα ποιοτικά και λειτουργικά κατασκευασμένο Τεχνικό Έργο, που ταυτόχρονα έχει καταφέρει να αποφύγει τις υπερβολές, στο πέρασμα των χρόνων σας εξασφαλίζει άνεση, ασφαλή λειτουργία και περιορισμένα έξοδα συντήρησης.

Έχοντας εργαστεί για χρόνια στα εργοτάξια και σε κάθε μορφή Τεχνικού Έργου, που περιλαμβάνει από απλές μικρές οικίες και επαγγελματικούς χώρους μέχρι εμπορικά κέντρα και τουριστικές εγκαταστάσεις, σας εγγυούμαστε την άψογη και οικονομική κατασκευή του δικού σας Έργου.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Εξωτερική και εσωτερική ανακαίνιση κτιρίων (αλλαγές όψεων – ανακαίνιση χώρων) με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Διαθέτουμε εμπειρία στην ανακαίνιση κτιρίων γραφείων, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, που μπορεί να συμβάλει στην ανάδειξη και την καλαισθησία των κτηριακών μονάδων προσφέροντας μοντέρνα σχέδια με ποιοτικά υλικά. Μια ανακαίνιση, μπορεί να περιλαμβάνει την μερική ή ολική ανανέωση κτιρίου, εσωτερικών δωματίων ή του περιβάλλοντα χώρου. Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί ότι η ανακαίνιση πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, οικίας, εμφανίζει υψηλότερα ποσοστά σε σχέση με την αγορά μιας νέας κατοικίας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει την πλήρη ανακαίνιση προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προκειμένου όχι μόνο να κάνουμε τον χώρο σας βιώσιμο και λειτουργικό σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής, αλλά να επωφεληθείτε και στο μέγιστο βαθμό από αυτόν.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Γίνεται έλεγχος της υπάρχουσας κατασκευής από έμπειρο μηχανικό, μετά από αυτοψία και συσχέτιση με τα σχέδια της οικοδομικής άδειας. Εντοπίζονται τυχόν τεχνικά προβλήματα και εκτιμάται το κόστος ανακατασκευής.